Keçiören Belediyesi sınırları içinde bulunan Tepebaşı Mahallesi'ndeki Ulubatlı Hasan Parkı etrafında gelişigüzel atılan çöpler hem ciddi bir sağlık ve görüntü sorunu oluştururken hem de kaldırımlarda insanlar yürüyemez hale geldi.

Vatandaşların sıcak havalarda nefes almak için gittiği parklarda bu tarz çöp yığınlarının olması ciddi anlamda tepki çekiyor. Fatih Caddesi gibi ana bir yol güzergahının hemen kıyısında bulunan Ulubatlı Hasan Parkı'nın bu durumda olması iç kısımlardaki diğer parkların ve çevrelerinin temizlik konusunda ne halde olduğu konusunda soru işaretleri bırakıyor.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

DAHA ÖNCEDE HABER YAPMIŞTIK

Daha önce de çeşitli zaman dilimleri içinde Ulubatlı Hasan Parkı'nın etrafındaki çöp ve atık malzemelerle ilgili haberleri okuyucularımıza ulaştırmıştık. Görünen o ki Keçiören'de belediye başkanlığını kim kazanırsa kazansın ciddi anlamda temizlik sorunu devam ediyor. Vatandaşlar ise "en çok vakit harcadığımız alanlar mahallelerimizdeki parklar, ekonomik koşullardan ötürü en çok parklarda vakit geçirdiğimizi bilen yetkililerin temizlik hijyen konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz" diyerek yetkililere seslendiler.

Muhabir: Onur Dedeoğlu