Cinayet günü amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın birlikte olduklarının belirlenmesi, soruşturmanın seyrini değiştirdi. CNN TÜRK muhabiri Ümit Uzun, soruşturmada önemli ilerlemeler kaydedildiğini ve yeni gelişmelerin Pazartesi günü kamuoyuna duyurulabileceğini açıkladı.

"Yeni Detaylar Var"

Ümit Uzun, konuya ilişkin şu ifadeleri aktardı:

Esenyurt’ta Hamile Kadına Taciz Şoku: Zanlı Gözaltında Esenyurt’ta Hamile Kadına Taciz Şoku: Zanlı Gözaltında

"Tüm Türkiye bu cinayetin çözülmesini bekliyor. Yeni deliller ve detaylar ortaya çıkıyor ancak cinayetin nasıl işlendiği kim tarafından işlendiğini ortaya çıkarmış değil. Son gelişmeler de var. Yeni detaylar var. Bunlardan biri telefon sinyalleri. Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın cinayet günü yan yana oldukları tespit edildi. Bu da demek oluyor ki ikili birlikte yan yana hareket etti. Amca Salim Güran'la Nevzat Bahtiyar'ın telefonlarının 15.21'de bir araya geldiği belirlendi. Narin en son 15.18'de görülmüştü. Bu dakikalar bize ipucu veriyor. Bölgedeki tüm kamera görüntüleri inceleniyor."

"Pazartesi Önemli Bir Gelişme Yaşanabilir"

"Birden çok parça var, birden fazla delile ihtiyaç var. Araştırmalar ve soruşturmalar devam ediyor. Her koldan soruşturma yürütülüyor. Soruşturmanın biraz daha derinleştiğini ve önemli gelişmelerin yaşanabileceğine dair ipuçları alıyoruz, duyumlar da alıyoruz. Özellikle Pazartesi günü Narin cinayetiyle ilgili yeni gelişmelere tanık olabileceğimizi duyuyoruz. Bunu özellikle belirtelim. Soruşturmanın derinleştiğini ve soruşturmanın daha da ilerlediğini söyleyelim. Pazartesi günü önemli bir gelişme yaşanabileceğine dair duyum aldık. Bunu özellikle belirtelim."

Kaynak: CCN Türk