2024-2025 Çocuk Gelişimi Zirvesi, Ankara'da alanında  uzman isimleri bir araya getirerek ebeveynler, eğitimciler ve çocuk gelişimi profesyonellerine bilgilerini aktaracak.

ZİRVEDE HANGİ UZMAN İSİMLER YER ALACAK?

Zirvede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ebru Aktan Acar, müzik eğitimcisi Onur Erol, çocuk gelişimi uzmanı ve yazar Özge Selçuk Bozkurt, uzman psikolog Nurdan Büyükak ve eğitmen-yazar Ayşegül Dede gibi alanında yetkin isimler yer alacak. Konuşmacılar, çocukların gelişim süreçleri, doğru eğitim yöntemleri, psikolojik destek ve müzik eğitiminin çocuk gelişimindeki rolü gibi önemli konuları katılımcılarla paylaşacak.

Zirve, saat 10.00 - 17.00 arasında gerçekleştirilecek ve gün boyunca katılımcılar, uzman konuşmacılardan çocuk gelişimine dair kapsamlı bilgiler edinme fırsatına sahip olacaklar.

ÇOCUK GELİŞİMİ ZİRVESİ NEREDE, NE ZAMAN?

Çocuk gelişimi üzerine en önemli isimlerin katılacağı ebeveynler hem de eğitimciler için büyük bir fırsat sunacak olan zirve 27 Ekim Pazar günü Saat: 10.00 - 17.00 saatlerinde Ufuk Üniversitesi İncek Kampüsü Konferans Salonu’dan düzenlenecek olup biletler Eldasanat.com ve Biletino üzerinden temin edilebilecek.

Adaylar pazar günü 4 sınavda ter dökecek Adaylar pazar günü 4 sınavda ter dökecek

Kaynak: Fatma Doğanay