Gençlerin sosyal ve eğitim hayatına katkı sunacak birçok sanatsal ve kültürel etkinliğe imza atan TÜGVA Ankara İl Temsilciliği tarafından, gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri ve sanata olan ilgilerini artırmaları amacıyla Grafik Tasarım ve Resim Atölyesi düzenliyor.

Gençlerin sosyal ve eğitim hayatına katkı sunacak birçok sanatsal ve kültürel etkinliğe imza atan TÜGVA, bu atölye ile öğrencilere yeteneklerini keşfetme fırsatı sunacak.

Atölye kapsamında öğrenciler, grafik tasarım ve resim sanatında temel beceriler kazanarak hem öğrenme hem de yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirecekler. Sanatın farklı alanlarında kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkacak olan katılımcılar, hem eğlenecek hem de yeteneklerini profesyonel düzeyde ilerletme fırsatı bulacaklar.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular TÜGVA’nın inernet sitesi üzerinden yapılacak olup, Son Başvuru tarihi ise 30 Ekim 2024 olarak belirlendi. Atölyeye katılmak isteyen öğrenciler etkinlik detaylarını 05526430928 telefon numarası ve TÜGVA'nın resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilecek.

THK Üniversitesi öğrencileri Eskişehir yolunda THK Üniversitesi öğrencileri Eskişehir yolunda

Kaynak: Fatma Doğanay