Çubuk’ta Hülya Elma isimli bir kadın girişimci tarafından Apple Garden isimli bir işletme açıldı. Açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Zehra Nur Aydemir, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Ahmet Kılıç katıldı.

Soba satan esnaf kışa hazırlanıyor Soba satan esnaf kışa hazırlanıyor

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş açılışta yaptığı konuşmada kadın girişimcilere her türlü desteği verdiklerini hatırlatarak,, “Çok şirin bu işletme hem diğer kadın girişimcilerimize ilham olacak hem de yerel ekonomiye katkı sunacak. Allah bereketli eylesin” dedi.

Yöresel yemekler üzerine ikinci şubesini açan Hülya Elma, başarı hikayesini anlatarak hem diğer kadın girişimcilere ilham kaynağı olacak hem de yerel ekonomiye katkı sağlayacağını ifade ederek desteklerinden ötürü Başkan Demirbaş’a teşekkür etti.

Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ise yaptığı konuşmada, “Kadın girişimcilerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Apple Garden gibi işletmelerin çoğalması, ekonomimize can suyu olacak” dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Kılıç ise, “Kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız. Bereketli kazançlar diliyorum” diyerek yeni işletmenin başarılarla dolu bir serüven geçirmesi temennisinde bulundu.

Apple Garden’ın açılışı, yerel halk tarafından büyük ilgi gördü. Yeni işletmenin, bölge ekonomisine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Fatma Doğanay