Yapılacak alımda, adaylar yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre değerlendirilecek. İlanda, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6. maddesi ile 31 Aralık 2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8. maddesi gereğince belirtilen pozisyonlara alım yapılacağı bildirildi.

Genel Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların taşıması gereken genel şartlar ise şu şekilde sıralandı:

İsrail Zıvanadan Çıktı İsrail Zıvanadan Çıktı
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesindeki şartları taşımak: Adayların kamu hizmetinde görev alabilmeleri için bu şartları sağlamaları gerekiyor.
  • Belirtilen bölümlerden mezun olmak: Adayların, başvurdukları pozisyona uygun bölümden mezun olmaları gerekmektedir.
  • İstenilen deneyim süresine sahip olmak: Her pozisyon için farklılık gösteren deneyim süresi, adayların başvuru yapabilmeleri açısından önem arz ediyor.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu: Adayların askerlik çağına gelmemiş olmaları veya askerlikle ilişkilerinin olmaması gerekiyor.

Başvuru Süreci

Başvurular 14 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 28 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar, başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek. Ancak, başvuru sırasında istenilen bilgileri hatalı giren ya da yanıltıcı beyanda bulunan adayların başvurularının geçersiz olacağı uyarısı yapıldı.

Savunma Sanayı

Kaynak: Haber Merkezi