31 Mart Yerel Seçimlerinin hemen öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Keçiören Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katılımlarıyla açılışı gerçekleşen Atatürk Cumhuriyet Kulesi son haliyle büyük beğeni topluyor. Özellikle akşamları Keçiörenlerin uğrak yeri haline gelen Atatürk Cumhuriyet Kulesi , vatandaşlarım sosyal alan olarak kullandığı önemli bir merkez haline geldi. Gerek akşam ışıltılı görüntüsüyle gerekse çevresel özellikleri ile örnek bir alan haline gelen Cumhuriyet Kulesi her akşam Ankaralıların akınına uğruyor.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

KEÇİÖRENLİLER MEMNUN

Yaklaşık 40 yıldır ailesiyle beraber Keçiören'de yaşayan Hamdi Leblebici şunları söyledi : Cumhuriyet Kulesi akşamları bizler için güzel bir sosyalleşme ve vakit geçirme alanı oldu. Çocuklarımızın güven içinde kendi gözetimimizde oyun oynadığı etkinlikler yaptığı özel bir alan oldu burası. Bundan ötürü emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz keçiörenliler olarak bu alanın bize yakın olmasından oldukça memnunuz.

Muhabir: Onur Dedeoğlu