Gelişen teknolojiler ve buna bağlı olarak ve ortaya çıkan siber saldırılara karşı her geçen gün yeni tedbirler hayatımıza giriyor.

Google'dan Android Cihazlar için Yeni Hırsızlık Koruma Özelliği Geldi Google'dan Android Cihazlar için Yeni Hırsızlık Koruma Özelliği Geldi

ODTÜ Teknoket’te faaliyet gösteren Labris Network firması DDOS saldırılarına karşı yerli kalkan geliştirdi.

Fermadan yapılan açıklamada Harpp DDoS Mitigator'ın DDI™ (Derin DDoS Denetimi) Teknolojisinin, Gelişmiş Kalıcı Tehdit (APT) yetenekleriyle DDoS saldırılarına karşı akıllı kalkanınız olacak şekilde tasarlandığı belirtildi.

34+ veri sensörü ile desteklenen sezgisel ve sezgisel olmayan algoritmalara sahip türünün en iyisi anomali motoru ve geçmiş veri toplamalarına ve zamanlı ortalamalara dayalı yenilikçi oranlar özelliği sayesinde, öngörülemeyen DDoS trafikleri temizlik için gerçek zamanlı olarak tespit edilebiliyor. Harpp DDoS Mitigator, ağı siber saldırılara karşı korumanın ilk seviyesi ve çevrimiçi tutar ve minimum yatırımla iş sürekliliğini sağlıyor.

Labris Networks; 2005 yılından bu yana internet ağ güvenliği alanında ar-ge odaklı üretim kapsamında piyasaya sunduğu Güvenlik Ağ Geçidi Yazılımları, Güvenlik Ağ Geçidi Cihazları, Ağ Dinleme ve Loglama Cihazları, Bulut Servisleri ve HARPP DDOS Mitigator ürün aileleriyle siber güvenlik sektörüne damga vurmuş bir teknoloji firması.

Muhabir: Burcu Çayan