Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Bir dönemin sevilen dizisi Deli Yürek'te Kuşçu karakteriyle hafızalara kazınan Emin Gürsoy, uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüyor. Gürsoy, geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan ve başrollerini Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Dizinin 2. sezonuna 30 Eylül'de bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanan Kızıl Goncalar, Emin Gürsoy’un canlandıracağı Lokman karakteriyle yeni bir heyecan katacak. Gürsoy, 7 Ekim’de yayınlanacak olan 2. sezon 2. bölümde izleyici karşısına çıkacak. Lokman karakteri, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd ile önemli bir yol ayrımına gelecek.

Yeni sezonun gelişmeleri büyük bir merakla beklenirken, Emin Gürsoy'un diziye katılması şimdiden heyecan yarattı.

EMİN GÜRSOY KİMDİR?

Emin Gürsoy (d. 12 Mayıs 1968, Denizli), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 12 Mayıs 1968’de Denizli'nin Güney ilçesinde dünyaya gelen Gürsoy, 1994 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro kariyerine Antalya ve Van Devlet Tiyatroları’nda başlayan Gürsoy, daha sonra İzmit Şehir Tiyatrosu’nda önemli roller üstlendi.

1996 yılında İtalya’da tiyatro üzerine çeşitli workshoplara katılan oyuncu, sahne tecrübelerini uluslararası alanda da geliştirdi. Sinema kariyerinde ise 2018 yılında rol aldığı Sibel filmiyle büyük bir çıkış yakalayan Gürsoy, 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde Altın Koza En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Gürsoy, tiyatrodaki başarılı kariyerinin yanı sıra, televizyon izleyicileri tarafından Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Kuşçu karakteri ile tanındı ve sevildi.

Muhabir: Haber Bülteni