Demon Slayer, hem anime severler hem de manga okuyucuları arasında büyük bir heyecan yaratmaya devam ediyor. Ufotable'ın dikkat çeken sinematik anlatımıyla, serinin geleceği için büyük bir beklenti bulunuyor.

Hashira Eğitim Arkı ve Infinity Castle Arkı

Demon Slayer 4. sezon, Hashira Eğitim Arkı'na odaklanacak. Bu bölüm, tüm Hashira'ların genç iblis avcılarını eğitme çabalarını gözler önüne serecek. Daha sonra ise, Infinity Castle Arkı'nda Muzan Kibutsuji'ye karşı büyük bir savaşa tanıklık edeceğiz.

DEMON SLAYER 5. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN? 4 SEZON'DA NELER YAŞANACAK?

Babasının ölümünden beri, aileyi destekleme yükü Tanjirou Kamado’nun omuzlarına düşmüştür. Uzak bir dağda fakirlikle birlikte, Kamado ailesi nispeten huzurlu ve mutlu bir yaşamın tadını çıkartıyordur. Bir gün Tanjirou, kömür satarak biraz para kazanmak için aşağı köye gitmeye karar verir. Geri dönerken, gece olur. Tanjirou’yu, geceleri ormanda gizlenen  ve et yiyen şeytanların varlığı konusunda uyaran garip bir adamın evine sığınmak zorunda kalır.

"Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor "Türkülerin Dilinden Anadolu" Konseri Ankara’da Sanatseverlerle Buluşuyor

Sonunda ertesi gün eve döndüğünde, tüm ailesinin katledildiği korkunç bir manzarayla karşılaşır . Daha da kötüsü, hayatta kalan tek kişi kana susamış bir şeytana dönüşen kız kardeşi Nezuko’dur. Öfke ve nefretle sarmalanan Tanjirou, kalan tek kardeşinin yanında alarak ailesinin intikamını almak için yemin eder. Kendilerine Şeytan Avcısı adını veren bir birliği katılan  Tanjirou, şeytanları öldürmek ve sevgili kız kardeşinin tekrar insan yapabilmek için uzun ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Manganın ilerleyişine göre, Demon Slayer 5. sezonun içeriği ve yayın tarihi belirlenecek. Manga, sonraki sezonların içeriği için ipuçları sunuyor ancak kesin bir duyuru henüz yapılmadı. Demon Slayer 5. Sezon, 2025 yılı itibarıyla yayına girmesi planlanıyor.

Demon Slayer 5. Sezon 9. Bölüm Ne Zaman?

Demon Slayer animesi, ailesi katledilen ve küçük kız kardeşi bir iblise dönüşen Tanjiro Kamado'nun iblis avcısı olarak verdiği mücadeleyi konu alıyor. Animenin 4. sezonu 18 Haziran 2023 tarihinde sona erdi. Peki, Demon Slayer 5. sezon ne zaman başlayacak? Ve Demon Slayer 5. sezon 9. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Demon Slayer 4. Sezonu ne zaman bitiyor?

Demon Slayer 4. sezon, izleyicilere yoğun duygular, gözyaşları, kan ve gülümsemelerle dolu anlar sundu. Üçüncü sezon, Demon Slayers'ın Upper Moon Five Gyokko ve Upper Moon Four Hantengu'ya karşı kazandığı zaferi ve Nezuko'nun güneşe dayanma yeteneğini keşfetmesiyle sona erdi. Ufotable, bu sezonda da muhteşem sinematik yaratımlarıyla dikkat çekti.

Demon Slayer 5. Sezonun konusu ne olacak?

Demon Slayer 5. sezon, mangada iki farklı arkın uyarlanmasını içeriyor. İlki, duyuruları ve teaser'ları çoktan yayınlanmış olan Hashira Training Arc. Bu ark, tüm Hashira'ların genç Demon Slayer'ları eğitmek için bir araya gelmesini konu alıyor. İzleyiciler, Hashira'ların eğitmen rolünde nasıl performans sergilediklerini görmek için sabırsızlanıyor.

Son ark ise, Muzan Kibutsuji ile karşılaşmanın yaşanacağı Sonsuzluk Kalesi Arkı. Bu büyük savaş, Demon Slayer serisinin en kritik noktalarından biri olacak.

Demon Slayer 4. Sezonun uzunluğu ne kadar olacak?

Demon Slayer 4. sezon, manganın Hashira Training Arc'ını kapsayacak ve sezon boyunca sınırlı bölümlerden oluşacak. İzleyiciler, bu sezonun Swordsmith Village Arc ile aynı uzunlukta olmasını bekleyebilirler.

Demon Slayer 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Demon Slayer 5. sezon için olası yayın tarihi, 4. sezonun tamamlanmasının ardından duyurulacaktır. Infinity Castle Arc, Muzan Kibutsuji ile savaşın odak noktası olacak.

Demon Slayer 3. sezon finalinde, Muzan'ın Nezuko'nun bir iblis olarak güneşe karşı koyma konusundaki olağanüstü yeteneği hakkında bilgi sahibi olduğunu gördük. Muzan, "mükemmel bir varlık" olma hayalini gerçekleştirmek için Nezuko'yu yok etmeyi ve etini tüketmeyi planlıyor. Ancak, öncesinde Hashira Training Arc, yani Demon Slayer 4. sezon, son savaşın gidişatını belirlemeye odaklanacak.

Demon Slayer yayınlanacak mı?

Demon Slayer hayranları, 5. sezonun yayınlanmasını büyük bir merakla bekliyor. Tanjiro Kamado ve arkadaşlarının mücadelesi, yeni sezonda da hız kesmeden devam edecek. Demon Slayer 5. sezon 9. bölüm ile ilgili detaylar ve kesin yayın tarihi duyurulduğunda, izleyicilere en kısa sürede bilgilendirme yapılacak.

Muhabir: Haber Bülteni