Sosyal medya videolarıyla tanınan Diamond Tema, son zamanlarda merak edilen isimlerden biri haline geldi. Özellikle YouTube'da Asrın Tok ile yaptığı 'Şeriat' tartışmasıyla gündeme gelen Diamond Tema, kim olduğu ve gerçek adı gibi konularda sıkça araştırılıyor. Kullanıcılar, "Diamond Tema'nın gerçek adı nedir?" veya "Diamond Tema kimdir?" gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında? İşte, Diamond Tema hakkında bilmek istediğiniz tüm detaylar...

DİAMOND TEMA KİMDİR?

Diamond Tema, 1994 yılında Arnavutluk'ta doğmuş bir agnostik yazar ve YouTuber'dır. 1996 yılında Türkiye'ye taşınan Tema, eğitimini burada tamamlamış ve askerlik görevini de Türkiye'de yerine getirmiştir. Yunanistan ve İtalya'da iki yıl kadar yaşamış olan Tema, kendini Türk olarak tanımlıyor. İki yıl boyunca yerel televizyon kanallarında yayın yönetmenliği yapmış ve Osmanlı Tarihi ile ilgili belgeseller hazırlamıştır.

DİAMOND TEMA'NIN GERÇEK ADI NE?

Diamond Tema'nın gerçek adı da Diamond Tema'dır.

YouTube'da tarih, felsefe ve bilim konularında içerikler üreten Diamond Tema, "Agnostisizm ve İlahi Tragedya" isimli kitabı ile de tanınmaktadır. Son zamanlarda Asrın Tok ile 'Şeriat' konusundaki tartışmasıyla gündeme gelen Diamond Tema, sosyal medya ve YouTube'da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

DİAMOND TEMA KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Diamond Tema 30 yaşındadır.

Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir? Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir?

DİAMOND TEMA EŞİ KİMDİR?

Diamond Tema'nın eşi Seher Tema'dır.

Muhabir: Haber Bülteni