Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Kalkınma Ajansı işbirliğinde "Techankara Proje Pazarı 2024" etkinliği düzenleniyor. Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirecek olan "Techankara Proje Pazarı 2024" etkinliği 8 Ekim 2024 tarihinde ATO Congressium'da gerçekleşecek. 

TechAnkara Proje Pazarı 2024 kapsamında seçilen ilk 100 dijital proje için hazırlanan kitap yayımlandı. 24 Haziran tarihinde jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda seçilen ilk 100 proje sahibine yönelik eğitimler ve mentorluk programları düzenlendi.

Huawei, Windows'tan Ayrılıyor: Kendi Geliştirdiği HarmonyOS Next'e Geçiyor Huawei, Windows'tan Ayrılıyor: Kendi Geliştirdiği HarmonyOS Next'e Geçiyor

Girişimcilere Yoğun Eğitim Programı

İlk 100'e seçilen girişimciler için Yaratıcı Endüstriler ve One Pager Eğitimi, Startup Hukuk Eğitimi, Finansal Okur Yazarlık Eğitimi, Etki Sunum Eğitimi ile Sürdürülebilirlik ve Yeşil Teknolojiler Eğitimi başlatıldı. Bu kapsamda, 5 gün süren eğitimlerde girişimcilere sektördeki yenilikler ve iş geliştirme konularında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Mentorluk Desteği Sağlandı

Eğitimlerin ardından, yaratıcı endüstriler, startup hukuku, finansal okur yazarlık, etki sunumu ve sürdürülebilirlik ve yeşil teknolojiler alanlarında 5 gün süren mentorluk programları düzenlendi. Bu mentorluklar, girişimcilerin projelerini geliştirmelerine ve daha ileriye taşımalarına yardımcı olmayı amaçladı.

TechAnkara Proje Pazarı ile Girişimcilere Tam Destek

TechAnkara Proje Pazarı 2024, dijital projeler ve girişimcilik ekosistemini destekleyen kapsamlı bir platform olarak dikkat çekiyor. Bu program sayesinde, girişimciler yenilikçi fikirlerini geliştirirken aynı zamanda sektör uzmanlarından da rehberlik aldı. TechAnkara Proje Pazarı 2024 kapsamında seçilen ilk 100 dijital proje 8 Ekim 2024 tarihinde ATO Congressium'da gerçekleşecek olan "Techankara Proje Pazarı 2024" etkinliğinde yer alacak.

Muhabir: Cansel Yıldız