İddianamede, cinayetle bağlantılı olarak tutuklanan 4 sanık hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Olayın Detayları

Narin Güran'ın cesedi, öldürüldükten sonra Eğertutmaz deresine atılmıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar tutuklandı. İddianamede, bu sanıkların olay anında aynı evde bulunduğu HTS ve baz istasyonu kayıtlarıyla belgelendi.

Narın 2

İddianamenin İçeriği

İddianamede, şüphelilerin cinayetin işlenmesine katkıda bulundukları belirtilerek, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Olayın, aile içindeki bir tartışmanın sonucunda gerçekleşmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kütahyalı öğrencilerden büyük başarı! Robot yarışmasında dünya şampiyonu oldu Kütahyalı öğrencilerden büyük başarı! Robot yarışmasında dünya şampiyonu oldu

Narin Güran'ın cinayeti, Diyarbakır'da büyük bir infiale yol açarken, kamuoyunda da ciddi tepkilere neden oldu. Olayın aydınlatılması ve faillerin en ağır şekilde cezalandırılması talep ediliyor. Aile ve çocukların korunmasına yönelik daha etkili önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi