Çelik, Gülen’in, Türkiye'nin milli egemenliğini gasbetmek amacıyla ordusuna ve milletine büyük kötülükler yapmak üzere bir projenin taşeronluğunu yaptığını ifade etti. "Terörist başı Fethullah Gülen, büyük bir ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yapmıştı. Bugün de bütün suç ve cinayetleriyle bu dünyayı terk etti." diyen Çelik, bu zihniyetle mücadelenin devam edeceğini belirtti.

MasterChef Jüri Üyesi Somer Sivrioğlu: "Restoranımda Asgari Ücretli Yemek Yiyemez" MasterChef Jüri Üyesi Somer Sivrioğlu: "Restoranımda Asgari Ücretli Yemek Yiyemez"

FETÖ'NÜN ULUSLARARASI FAALİYETLERİ

AK Parti Sözcüsü, FETÖ'nün uluslararası alandaki faaliyetlerine de dikkat çekerek, "Bu örgüt mensuplarının yaptığı faaliyetlere dikkat ettiğimizde, aynı cinayet şebekesinin işlevsel kılmak için çeşitli ülkelerde faaliyet yürüttüğünü ve kendilerince uygun fırsat bulmaya çalıştıklarını net bir şekilde görüyoruz." şeklinde konuştu.

İHANET VE CİNAYET ŞEBEKESİ SÜRDÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Ömer Çelik, Fethullah Gülen’in emperyalist projelerin taşeronluğunu yaptığını vurgulayarak, "Şimdi yaptıkları açıklamaları gördükçe, aynı ihanet ve cinayet şebekesini sürdürmeye çalıştıklarını görüyoruz." dedi. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Gülen'in kimler tarafından himaye edildiğinin daha net anlaşıldığını belirten Çelik, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla birçok odakları tahrip edildi." ifadelerini kullandı.

"KÖTÜLÜK ABİDESİNİN HAYATI SON BULMUŞ OLDU"

Çelik, Fethullah Gülen'in ismini "Netanyahu gibi katillerle yan yana yazdırdığına" dikkat çekerek, "İslam'ı istismar eden bir kötülük abidesinin hayatı son bulmuş oldu." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi