Ekonomi

Dolmuşçular zam talebini Mansur Yavaş’a iletti

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a artan maliyetlerin dolmuşçu esnafını zor durumda bıraktığını iletti.

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın’ı makamında ağırladı. Ziyarette, özellikle ulaşım zammı ve esnafların yaşadığı zorluklar gündeme geldi. Yalçın, dolmuşçu esnafının artan maliyetler karşısında zor durumda olduğunu belirterek Başkan Yavaş'a çözüm odaklı yaklaşımı ve misafirperverliği için teşekkür etti.

İsa Yalçın, esnaf adına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Artan maliyetler karşısında dolmuşçu esnafı zor durumda. Pandemi döneminden daha ağır şartlarda hizmet veriyoruz. Tabiri caizse bıçak kemiğe dayandı. Bu süreçte esnafımızın sesi olmak ve yaşadığımız sorunları iletmek için Başkanımız Mansur Yavaş'ı ziyaret ettik. Kendisine esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları ve çözüm önerilerimizi arz ettik.”

Başkan Yavaş, esnafların yaşadığı zorlukları dinledikten sonra çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Esnafların ekonomik sıkıntılarına yönelik olarak yapılabilecek çalışmalar ve belediyenin destek olabileceği konular hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Yavaş, esnafın bu zorlu süreçte yanında olduklarını ve belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.