Edirne’nin Abdurrahman Mahallesi Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turhan Caddesi’nde meydana gelen kazada, arkadaşlarıyla kaldırımda şakalaşırken aniden caddeye çıkan 18 yaşından küçük İbrahim E.A'ya, Hollanda plakalı bir otomobil çarptı. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İddialara göre, kaldırımda yürürken arkadaşlarıyla şakalaşan İbrahim E.A, bir anda caddeye doğru fırladı. O esnada yolda seyir halinde olan ve gurbetçi bir aileye ait olduğu öğrenilen Hollanda plakalı otomobil, çocuğa çarptı. Kaza yerine hızla ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen yaralı çocuk, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Olayın ardından otomobil sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. İbrahim E.A.'nın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Olayı Gözler Önüne Serdi

Kazanın yaşandığı anlar, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, İbrahim E.A’nın kaldırımda yürürken bir arkadaşının karşısına çıktığı ve kendisini kovaladığı, İbrahim’in de arkadaşından kaçarken bir anda caddeye fırladığı ve o sırada gelen otomobilin çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Kaynak: İHA