Sokak röportajlarında vatandaşların farklı görüşlerini dile getirdiği anlar, zaman zaman sosyal medyada geniş yankı uyandırıyor. Bu kez, Karadenizli iki vatandaş arasında yaşanan tartışma gündem oldu. Bir vatandaş, ekonomik kriz ve hayat pahalılığına vurgu yaparak erken seçim talebinde bulunurken, diğer vatandaş, dış politika gerekçesiyle bu talebe sert tepki gösterdi.

Röportaj sırasında bir vatandaş, "Ekonomik kriz var, hayat pahalılığı dayanılmaz oldu. Erken seçim olmalı!" diyerek düşüncesini ifade ederken, karşısındaki vatandaş ise "Niye olsun ya? Görmüyor musun İsrail'i vura vura geliyor. Ne erken seçimi?" diyerek seçimlerin şu an için gerekli olmadığını savundu. Bu sert çıkışa karşılık olarak diğer vatandaş, "İsrail ile ne alakası var? Yarın seçim olsun. Emekli maaşı 12.500 lira, ev kirası 17 bin lira!" şeklinde cevap verdi.

Tartışmanın giderek hararetlenmesiyle birlikte muhabir zor anlar yaşarken, sosyal medya kullanıcıları da bu ilginç anları paylaşarak konu üzerine çeşitli yorumlarda bulundu.

iki Karadenizli vatandaş arasındaki diyalog şu şekilde ilerledi:

- Ne erken seçimi ya? İsrail’i görmüyor musun?

+ İsrail’le ne alakası var şimdi? Ekonomiyi görmüyor musun?

ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor! ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor!

- Ekonomide ne varmış? Git, iki işte çalış.

+ Sabah çalışıyorum zaten, gece de mi çalışayım? Benim oyum bununla aynı mı şimdi?

Muhabir: Haber Bülteni