Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Meclisler ile Çalışma Grupları Genel Koordinatörü Ömer Şan başkanlığında yapılan toplantıya, Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akyüz koordinatör olarak katıldı. Akyüz, meclisin yapılanma sürecini üstlenirken, Osman Nuri Okumuş ise yapılanma çalışmaları için sözcülük görevini üstlendi.

Toplantının son bölümünde, Emekliler Meclisi'nin çalışma prensipleri ve önerileri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Bu süreç, meclisin etkinliğini artırmak ve emeklilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla planlanmıştır. Emekliler Meclisi, yapılanma süreciyle birlikte, Ankara'daki emeklilerin sesi olmayı hedefliyor.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Ankara Kent Konseyi resmi Twitter (X) hesabından yapılan toplantı bilgilendirmesinde ise, "Emekliler Meclise...  Ankara Kent Konseyi’nin yeni döneminde yapılanma çalışmalarına başlayan Emekliler Meclisi’nin ilk yapılanma toplantısı yapıldı. AKK Yürütme Kurulu Üyesi Meclisler ve Çalışma Grupları Genel Koordinatörü Ömer Şan başkanlığında toplanan Emekliler Meclisi Genel Kurul hazırlıklarının konuşulduğu toplantıda, AKK YK Üyesi Murat Akyüz de, Meclis yapılanma koordinatörlüğünü üstlenirken; Osman Nuri Okumuş ise yapılanma çalışmaları Sözcülüğünü üstlendi. Meclis oluşum çalışmaları için oluşturulan heyet, toplantının son bölümünde ise Emekliler Meclisi’nin çalışma prensipleri ile önerileri değerlendirdi" ifadeleri yer aldı.
Muhabir: Cansel Yıldız