Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi

Esenyurt Osmangazi Mahallesi Sarıpapatya Sokak'ta meydana gelen trajik olayda, 10 yaşındaki Efe Çakıroğlu, 4 katlı binanın en üst katındaki dairenin balkonundan düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, öğle saatlerinde gerçekleşti ve çevrede büyük üzüntü yarattı.

Olayın Detayları
Edinilen bilgiye göre, Efe Çakıroğlu, babası, 5 yaşındaki kardeşi ve dedesiyle birlikte en üst kattaki dubleks dairede yaşıyordu. Olay anında dedesi ve kardeşi uyurken, Efe henüz belirlenemeyen bir nedenle teras katındaki kapalı balkondan aşağıya düştü. Çocuğun düştüğünü gören çevre sakinleri hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ekiplerin Müdahalesi ve Soruşturma
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 10 yaşındaki Efe Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, çocuğun düştüğü yerde detaylı incelemelerde bulunurken, Efe'nin cansız bedeni Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, çocuğun düşmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA