Esra Erol'da programında bu hafta yaşanan olaylar, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Hayrettin Bey, 28 Mayıs tarihinde eski eşi Demet'in 14 aylık bebeği kendisine bırakıp kaçtığını iddia etti ve çocuğun kendisinden olup olmadığını öğrenmek için Esra Erol'dan yardım istedi. Hayrettin Kondurlu, Demet Hanım ile 2018 yılında sosyal medyada tanıştığını ve 2019 yılının başında evlendiklerini söyledi. İddiaya göre, çiftin Hayrettin Bey'in nüfusu üzerinde kayıtlı iki çocuğu bulunuyor.

BEBEĞİN BABASI KİM?

Hayrettin Bey, Demet Hanım'dan bir kız çocuğu olduğunu ve bir ay önce Demet'in bir yaşındaki bebeği kendisine bırakıp kaçtığını ifade etti. Ancak Demet Hanım, bu iddiaları yalanladı. Konuya ilişkin açıklama yapan kayınvalide Iraz Hanım,

"İkinci çocuğun olduğunu mahkemede öğrendik. Çocuğun kaç aylık olduğunu bilmiyorduk. Hakime hanım söyleyince şok olduk. Biz "çocuk bizden değil" dedik. Çünkü doğum tarihin de bilmiyorduk. Bir ve ikinci çocuk mahkemede söylenmedi. Son mahkemede söylediği için biz inanamadık. "

dedi.

ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖZALTI

Bebeği bırakıp kaçan Demet Hanım, Hayrettin Bey ve ailesinden şikayetçi oldu. Esra Erol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Bakıma muhtaç olduğu gerekçesiyle 14 aylık bebeğin annesine teslim edilmesi kararıyla Eyüp aile içi Kadına Şiddet Büro Amirliği Ekipleri şuanda binamıza giriş yaptılar. Çünkü Demet Kondurlu'nun 29 Mayıs 2024 tarihinde yayında bulunmuş olan ailenin kendisinin ve çocuklarını zorla tuttuğu telefonlarını elinden aldığı, hiçbir koşulda dışarıda kimse ile iletişim kurdurmadığı sadece kızının elindeki telefonu internet bağlantısı olması sebebiyle dini nikahlı beraberlik yaşadığı Haktan Ula'ya bir e-mail attığı "gel beni kurtar" dediğini ve bu sebeple de gelip Haktan'ın onu aldığını söyledi. "

HAYRETTİN BEY’İN İDDİALARI

Hayrettin Bey, şöyle dedi:

"Resmi olarak çocuk benim üzerime kayıtlı ama gerçeği öğreneceğim. Çocuk senden dedi. Kendi çocuğu bırakıp kaçtı. Kandırıldım."

Demet Hanım ise;

Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı! Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı!
"Çocuğumun babası Haktan. Haktan çocuğun kendinin olduğunu biliyor. Hayrettin bilmiyordu."

ifadelerini kullandı.

Ekipler, 14 aylık bebeği güvenli bir şekilde teslim aldı. Yaşanan olay, izleyicileri de derinden etkiledi.

Muhabir: Haber Bülteni