Gündem

Ezgi Sertel'den şok eden itiraflar! Reklam arasında...

Ezgi Sertel, "Anadolu'yu yiyen kadın" olarak bilinen olaylı geçmişiyle yine gündemde! Armağan Çağlayan'ın sunumuyla YouTube üzerinden yayınlanan "Şimdiki Aklım Olsaydı" programına konuk olan Sertel, hayatına dair çarpıcı detaylar paylaştı. İşte Sertel'in canlı yayında yaptığı samimi itiraflar...

Abone Ol

Ünlü oyuncu Ezgi Sertel, eşi Ozan Çobanoğlu ile evli olduğu 2016 yılından bu yana iki kez sebebi belirsiz düşük yaptığını açıkladı. Sertel, canlı yayında "İkincisi reklam arasında oldu, çok büyük bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

"O KORKUYU YAŞAMAK ÇOK ZORDU"

Armağan Çağlayan'ın sorusu üzerine Sertel, canlı yayına çıktıktan sonra ani bir kararla programı sonlandırdığını ve stüdyodaki herkesin çıkmasını istediğini belirtti. "Bir sıkıntı olduğunu herkes anladı ama ne olduğunu anlayamadılar. Sonra hemen hastaneye gittim ve kürtaj oldum. O korku, kaygı ve üzüntüyü yaşamak çok zor oldu." şeklinde konuştu.

"EVDE KALMAK BANA İYİ GELMEDİ"

Bu zorlu sürecin ardından 2-3 gün dinlendikten sonra işine geri döndüğünü söyleyen Ezgi Sertel, "Evde kalmak beni iyileştirmedi. İşime dönmek istedim ve hemen işime geri döndüm." dedi.