Fenerbahçe, orta saha için yaptığı transfer çalışmalarının yanı sıra savunma hattını da güçlendirmeyi hedefliyor. Bu bağlamda sarı-lacivertli ekibin listesine Atletico Madrid ile yollarını ayıran Mario Hermoso'nun adı eklendi. Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun sol ayaklı bir stoper istediği ve bu doğrultuda Hermoso’nun transferi için çalışmaların başladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Euroleague’e galibiyetle başladı Fenerbahçe, Euroleague’e galibiyetle başladı

Hermoso'nun Ne Talep Etti?

Haberde, 29 yaşındaki stoperin yıllık 5 milyon euro maaşın yanı sıra imza parası da talep ettiği ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin, Hermoso'nun bu taleplerini karşılayıp karşılayamayacağı ise merak konusu.

Mario Hermoso'nun Futbol Kariyeri

Mario Hermoso, futbol kariyerine Real Madrid'in altyapısında başladı. 2016/17 sezonunda Real Valladolid'e kiralanan İspanyol savunmacı, burada sergilediği performansla dikkat çekti. Bir sezonun ardından Espanyol'a transfer olan Hermoso, iki sezon boyunca bu takımda forma giydikten sonra 2019 yılında Atletico Madrid’e katıldı. Atletico Madrid’de dört sezon geçiren Hermoso, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest kaldı ve yeni bir takım arayışına girdi.

Muhabir: Haber Bülteni