Rafa Silva, 17 Mayıs 1993 tarihinde Portekiz'de dünyaya geldi. Futbola olan ilgisi küçük yaşlarda başladı ve yetenekleri kısa sürede fark edildi.

Profesyonel Kariyer Başlangıcı

2012 yılında Feirense kulübünde profesyonel futbol kariyerine adım atan Rafa Silva, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Kısa süre içerisinde Braga ve Braga B takımlarında forma giyerek kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

Benfica'ya Transferi

31 Ağustos 2016 tarihinde, 16,40 milyon Euro bonservis ücretiyle Benfica'ya transfer olan Rafa Silva, burada orta saha pozisyonunda görev yapmaya başladı. Benfica forması altında sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren Silva, takımın vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi.

Millî Takım Kariyeri

Rafa Silva, millî takım kariyerine 20 yaşında Portekiz U-20 millî takımında başladı. Buradaki performansı sayesinde dikkatleri üzerine çeken Silva, kısa süre sonra Portekiz U-21 millî takımına yükseldi.

Portekiz U-21 ve A Millî Takım

Portekiz U-21 takımında 13 maçta 3 gol atan Silva, gösterdiği performansla Portekiz A millî futbol takımına çağrıldı. A millî takımda da forma giyen Rafa Silva, uluslararası arenada da yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Fenerbahçe Gündeminde

Son dönemde Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Rafa Silva, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük merak uyandırdı. Sosyal medyada ve spor basınında sıkça adı geçen Silva'nın, Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağı konusu büyük bir merakla takip ediliyor.

Muhabir: Haber Bülteni