Ebru Küçükaydın imzasıyla "haberimizvar.net"te yayınlanan "Özgür Özel düğümü Şehzadeler de mi çözüldü?" başlıklı yazısı gündeme boma gibi düştü. Yazıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Gülşah3

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

Özel'in ılımlı mesajlar vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli ile görüşmesi parti tabanında rahatsızlık yaratırken “Özgür Özel neden bu kadar değişmek zorunda kaldı? “sorusu soruldu.

Bu durumu birkaç madde ile açıklayan Küçükaydın şunları yazdı:

 "İddiaya göre, Özel organize bir aşk dedikodusunun baş kahramanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bir kısım parti yöneticisi, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve İçişleri Bakanlığı kayıtlarına giren ifadeler...

Özgür Özel 2009 yılında Manisa Belediye Başkan Adayı olup seçilemediği dönemde Manisa Gençlik Kolları'nda aktif olan Gülşah Durbay ile yakınlaşmaya başladı.

CHP'nin son kurultayında genel başkan seçilen Özel'le yolları hiç ayrılmayan Durbay, Özel eliyle Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Adayı oldu. Manisa'daki tüm dedikoduları bilen parti yöneticileri de Durbay'ın belediye başkan adayı olmasına destek verdi. Ve... Gülşah Durbay 36 yaşında Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı seçilerek 180 bin nüfuslu merkez ilçe Şehzadeler'in başkanlık koltuğuna oturdu.

Durbay'ı makamında ilk ziyaret eden ise, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba oldu. Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi unvanına da kavuşan Gülşah Durbay, Temmuz ayında hamile kalınca herkesin etekleri tutuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, Paris Olimpiyatları'na gönderildi, Gülşah Durbay'la ilgili belediyenin sosyal medya hesabından hasta olduğu duyuruldu.

Veli Ağbaba'nın yardımıyla Gülşah Durbay'a gizli saklı kürtaj yapıldı. Durbay, hamileliğini sonlandırdıktan sonra 2 Ağustos 2024 tarihinde kamuoyuna bağırsak ameliyatı olduğunu duyurdu.
Özel, Paris'ten Türkiye'ye dönünce Gülşah Durbay kendisini telefonla arayarak 'konuşmamız lazım buraya gel' diyerek evine çağırdı. Manisa'ya giden Özel, kapıda İçişleri Bakanlığı'nın kendisi için görevlendirdiği koruma polislerini kapıda bekleterek eve çıktı. Gülşah Durbay'ın babası ile Özgür Özel arasında kavga çıkınca, Özel ayağını burkarak yere yığıldı. Sesleri duyan koruma polisler eve girince CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i olay yerinden alıp, durumu polis merkezine bildirdiler. Yaşanan olay İçişleri Bakanlığı kayıtlarına geçince yaşananları Ankara'da herkes öğrendi.

Ayağı sargılı TBMM'ye giden Özel'in yaşadığı iddia edilen aşk hikayesi artık siyasi kulislerin de gündemi haline geldi. Ancak Özgür Özel'in politikasının 180 derece değişmesi iddialar gerçekliği konusunda tartışmaları sonlandırdı."

Gülşah Durbay kimdir?

Gülşah Durbay 4 Ocak 1988'de Manisa'da doğdu.

Eğitim hayatına Manisa'da başlayan Durbay, 2011'de Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Manisa Celal Bayar Üniversitesinde ekonomi ve finans alanında doktorasına devam eden Durbay, özel bir şirkette yöneticilik yaptı.

Gülşah Durbay

Şirketlere gıda güvenliği, iş güvenliği, kalite ve strateji konularında danışmanlık yapan Durbay, CHP Manisa Gençlik Kollarında görev aldı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı seçilerek, Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi