Sakatlığı nedeniyle Lille karşılaşmasında sahada yer alamayan Ferdi Kadıoğlu'nun, Fenerbahçe'deki geleceği uzun süredir merak konusuydu. Ancak transfer sürecinde yaşanan son gelişmelerle birlikte belirsizlik ortadan kalktı.

Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

Ünlü Gazeteci Transferi Duyurdu

Dünyaca ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano'nun verdiği bilgilere göre, Ferdi Kadıoğlu Brighton'ın sunduğu şartları kabul etti. Şu anda Fenerbahçe ile İngiliz kulübü arasındaki transfer görüşmeleri sürüyor.

Karar Premier Lig'den Yana

Sports Digitale'in haberine göre ise Ferdi Kadıoğlu, kariyerine Premier Lig'de devam etme kararı aldı. Bu karar, oyuncunun temsilcisi tarafından Fenerbahçe'ye iletildi.

Sol Bek İçin Yeni Hedefler

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılma ihtimali sonrası Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hız kazandı. Sacha Tavolieri'nin aktardığı bilgilere göre, Fenerbahçe'nin gündeminde Gent forması giyen Archie Brown bulunuyor. Kulüp, Gent ile temaslara başladı. Ferdi'nin ayrılığı halinde bu transferin tamamlanması hedefleniyor.

Reguilon Gündemde

Öte yandan, Fenerbahçe'nin sol bek mevkisi için bir diğer hedefi ise Tottenham'dan Sergio Reguilon. Jose Mourinho'nun Tottenham döneminde vazgeçilmez isimlerinden biri olan 27 yaşındaki İspanyol oyuncu, şu an İngiliz kulübünde gözden çıkarılmış durumda. Eğer Ferdi, bu hafta içinde Brighton'a transfer olursa, Fenerbahçe'nin Reguilon için resmi teklif yapacağı bildirildi. Reguilon için 7 milyon euro'luk bir teklif hazırlanıyor.

Muhabir: Haber Bülteni