Gündem

FETÖ elebaşı Gülen'in son hali gündeme oturdu!

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in yüzündeki şişlikler ve sağlıksız görünümü dikkat çekti.

Abone Ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in son görüntüleri örgütün resmi sitesi herkul.org üzerinden paylaşıldı. Yayınlanan video kayıtlarında Gülen’in yüzündeki belirgin şişlikler ve sağlıksız görünümü dikkat çekti. Özellikle yüzü ve vücudundaki şişlikler, kamuoyunda uzun süredir devam eden sağlık sorunlarıyla ilgili iddiaları yeniden gündeme taşıdı.

Gülen’in Mesajı

Yayınlanan görüntülerde, FETÖ elebaşı Gülen’in bir otomobilin ön koltuğunda oturduğu ve oldukça bitkin bir halde olduğu görüldü. Ardından kapalı bir mekanda çekilen diğer videoda, örgüt üyelerine hitap ettiği anlar kaydedildi. Bu görüntüler, FETÖ liderinin sağlığına ilişkin şüpheleri artırırken, örgüt üyeleriyle bağlantısını sürdürdüğüne dair de mesaj verdi.

Ölüm İddiaları Yalanlandı

Son dönemde Fethullah Gülen’in öldüğüne dair sosyal medyada dolaşan iddialar, bu yeni görüntülerle yalanlanmış oldu. Geçtiğimiz ay ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki çiftliğinde kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Ancak örgüt, bu iddiaların ardından Gülen’in son fotoğrafını paylaşmış ve sağlık durumunun iyi olduğunu savunmuştu.