Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti

Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol bir süredir birlikteler. Çift, şimdi de evlilik haberiyle gündeme gelmiş durumda. Peki, Merve Dinçkol kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol ne zaman evleniyor? İşte yanıtlar...

Evlilik Teklifi İtalya'da Geldi

1. Sayfa'nın haberine göre, ilişkisini gözlerden uzak tutmaya özen gösteren Feyyaz Şerifoğlu, İtalya’da tatil yaparken sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifi etti. Yakışıklı oyuncu, Capri Adası'ndaki bir restoranda baş başa yemek yedikleri sırada sevgilisinin önünde bir anda diz çöktü. Sevgilisini bu halde görünce şaşkına dönen Dinçkol, "Şaka yapıyorsun..." diyerek mutluluk gözyaşı döktü.

Merve Dinçkol Kimdir?

Merve Dinçkol, Kanal D'de haber spikerliği yapmaktadır. Güzelliği ve başarılı sunumlarıyla dikkat çeken Dinçkol, Feyyaz Şerifoğlu'ndan 5 yaş büyüktür. 

Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol Ne Zaman Evleniyor?

Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol’un evlilik tarihi hakkında kesin bir bilgi olmasa da bu haber, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İkili, ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih etmeyerek, özel hayatlarını gizli tutmaya özen gösteriyorlar.

Muhabir: Haber Bülteni