Sağlık

Gazi diş tedavi kliniği yenilendi

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği yenilenerek hizmete açıldı.

Abone Ol

Yenilenen ve büyütülen Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniği hizmete açıldı.

Üniversite Rektörlük Yerleşkesinde hizmet veren kliniğin açılışına Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Serdar Polat, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak, HSK Emekli Üyesi Prof. Dr. Cumhur Şahin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsün Akay ve Doç. Dr. Gamze Metin Gürsoy, Genel Sekreter Mustafa Afşar, Klinik Sorumlusu Dr. Dt. Melike Camgöz, dekanlar, müdürler, daire başkanları ve konuklar katıldı.

Açılışın ardından kliniği gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör’den klinik hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Uğur Ünal, klinikte tedavi olan hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hafta içi her gün açık olacak olan Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkez Yerleşkesi Diş Tedavi Kliniğinden öğrenciler ve personel yararlanabilecek. Toplam 18 ünitin bulunduğu klinikte, çocuk diş hekimliği bölümü de yer alıyor. Biri öğretim görevlisi olmak üzere 14 uzman, 2 pratisyen hekim ve 4 idari personelin hizmet verdiği klinikte aynı zamanda tüm çene röntgeni (panoramik radyografi) de bulunuyor.