Gediz Tarhana Festivali tüm hızıyla devam ederken, 7. gününde ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Coşkun Sabah, sevilen şarkılarını Gedizlilerle birlikte seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

Sahne Sonunda Anlamlı Hediye

Festivalin olmazsa olmazı olan tarhana ve festival hediyesi, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel tarafından Coşkun Sabah’a takdim edildi. Başkan Akel, "Öncelikle aşırı yağışlardan dolayı bir iki gün festivalimizde aksamalar oldu. Aynı zamanda vatandaşlardan gelen yoğun talep neticesinde festivalimizi iki gün daha uzatma kararı aldık. Bu sebeple Tarhana festivalimizin tanıtımına katkı sağlayan değerli sanatçımıza teşekkür ederim," dedi.

Festival İki Gün Uzatıldı

Aşırı yağışların neden olduğu aksamalar ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle Gediz Tarhana Festivali iki gün daha uzatıldı. Festival boyunca ünlü sanatçılar sahne alacak ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Gediz Belediyesi, festivalin uzatılmasıyla birlikte daha fazla katılımcının bu keyifli etkinliklerden yararlanmasını hedefliyor.

Muhabir: Haber Bülteni