ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor! ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor!

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen törene, ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, gençlerin teknik eğitimin önemini kavramasının geleceğin sanayi dünyası için kritik olduğunu vurguladı.

Tütek, "ASO Teknik Koleji, sanayinin kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak nitelikte gençler yetiştiriyor. Burada aldığınız eğitim, sadece size değil, ülkemizin kalkınmasına da katkı sağlayacak. Her biriniz, geleceğin lider mühendisleri olma potansiyeline sahipsiniz. Yeni eğitim öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum" dedi.

Bölge Müdürü Cüneyt Çalık ise konuşmasında, sanayi ve eğitimin bir arada yürümesinin önemine değindi. Çalık, " ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi, sadece sanayi üretimi ve istihdam sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğin nitelikli iş gücünü yetiştirmek için büyük bir sorumluluk taşıyor. Bölgemizin bu misyonu, bizler için en az üretim kadar değerli ve vazgeçilmezdir.

Sizler, ASO Teknik Koleji’nde alacağınız kaliteli eğitimle, sadece ülkemizin üretim gücüne katkıda bulunmakla kalmayacak, aynı zamanda geleceğin mühendisleri ve sanayicileri olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bugünden itibaren alacağınız eğitim, geleceğinizi şekillendirecek en önemli unsurlardan biri olacak. Unutmayın ki, ASO Teknik Koleji’nin kapısından mezun olarak çıkarken, sadece bir diploma değil, aynı zamanda güçlü bir bilgi birikimi ve tecrübe sahibi olacaksınız” diye konuştu.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş