Yaşam

Gelinin evlilik öncesi damattan istedikleri pes dedirtti!

Evlilik öncesi kız tarafının damattan istediği eşyalar sosyal medyada gündem oldu. Listede altından ev eşyasına kadar birçok istek yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterdi.

Abone Ol

Şanlıurfa'da bir evlilik öncesi hazırlanan ve gelin ile ailesinin erkek tarafından isteklerini içeren liste, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, madde madde sıralanan talepler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Liste, takıdan ev eşyasına kadar pek çok istek yer aldı.

LİSTE ŞAŞKINLIK YARATTI

Sosyal medyada paylaşılan evlilik listesi, kullanıcıları adeta şok etti. Başlık parasıyla başlayan listede, evde kullanılacak beyaz eşyaların rengine kadar detaylı istekler yer alıyor. Gelin ve ailesi, erkek tarafından takı olarak 25 gram 6 adet bilezik, hint küpesi, orta boy madonna kolye, 8 çeyrekli bilezik, 3 çeyrekli yüzük, 3 yüzük, gümüş kemer, kapı arası yarım altın ve yarım metre halep zinciri talep etti.

Ev eşyalarının yanı sıra, gelinin 3 elbise, 3 ayakkabı, 3 çanta ve Ferace marka manto istemesi de dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, listeyi yorum yağmuruna tuttu.

Bir kullanıcı, "Az olmuş 12 adaları filan da isteselermiş", yorumu yaparken bir başka kullanıcı ise, "Mondros Ateşkes Anlaşması'ndan beter" yorumunda bulundu.