Gökhan Türkmen, Atakule Yaz Konserleri kapsamında sahne alacak. Türkçe pop müziğin sevilen ismi Gökhan Türkmen, 2 Ağustos 2024 tarihinde Atakule Teras Çim Alan'da sevenleriyle buluşacak. Yaz Konserleri kapsamında gerçekleşecek olan bu özel etkinlik, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Gökhan Türkmen, Atakule’nin eşsiz manzarası eşliğinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Konserde, sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümünden parçalar da seslendirecek olan Türkmen, dinleyicilerine müzik dolu bir akşam sunacak.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

GÖKHAN TÜRKMEN KİMDİR?

Gökhan Türkmen, Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri. 1 Eylül 1983 tarihinde İstanbul’da doğan Türkmen, genç yaşlarda müziğe olan ilgisini keşfetti. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Türkmen, müzik kariyerine üniversite yıllarında başladı.

2008 yılında yayımladığı “Büyük İnsan” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Türkmen, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. Ardından gelen “Biraz Ayrılık”, “Rüya”, “Çatı Katı” ve “Aşktır” gibi hit şarkılarıyla Türkçe pop müziğin en sevilen sanatçılarından biri oldu. Kendine has tarzı ve duygusal şarkı sözleriyle tanınan Türkmen, müzik kariyerine başarıyla devam diyor.

Muhabir: Fatma Doğanay