Emekli olduktan sonra farklı bir yaşam tarzı benimseyen Karagülle, bahçesindeki 30 metre yüksekliğindeki çam ağacına günler süren çalışmalar sonucu ahşap bir kulübe inşa etti. Kendi evinden kulübesine yiyecek taşımak için bir teleferik sistemi kuran Karagülle, bu sıradışı hayatıyla dikkat çekiyor.

Merdivenle ağaca tırmanarak kulübesine ulaşan Karagülle, burada hem vakit geçiriyor hem de ibadetlerini yerine getiriyor. Günlük rutininde evinin bahçesindeki spor aletlerinde egzersiz yapmayı ihmal etmeyen Karagülle, sağlıklı kalmanın önemine vurgu yapıyor: “Kulübeye çıkabilmem için düzenli spor yapmam şart.”

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

Karagülle, 2020 yılında kulübesini tamamladığını ve inşa sürecinde malzemeleri ağaca çıkarmanın zor olduğunu belirtti. "Ağaçta en büyük misafirim kuşlar. Yalnız kalmıyorum," diye ekledi.

İlginç bir anekdot olarak, Karagülle gördüğü bir rüya sonrasında kendisi için mezar yeri satın alıp mezar taşı yaptırdığını açıkladı. Mezar taşında doğum tarihinin yazılı olduğunu ancak ölüm tarihinin boş bırakıldığını belirten Karagülle, "Rüyamda biri cama vurup 'Burada ne yatıyorsun, git mezar taşını yaptır' dedi. Bunun üzerine mezar taşımı yaptırmaya karar verdim," şeklinde konuştu.

Muhabir: Haber Bülteni