Silahlı kavgada 4 kişi yaralandı Silahlı kavgada 4 kişi yaralandı

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyerek ayrılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okulöncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş’ten, 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor. Rojin'in sahilde cep telefonu ve kulaklığı bulunmuştu. Bunun üzerine hem gölde hem de kıyı bölgelerinde başlatılan arama çalışmaları halen devam ediyor. Bugün itibarıyla Jandarma Genel Komutanlığı’ndan su altı kadavra arama köpeği de çalışmalara dahil edildi.

Rojin Kabaiş’in ailesi, kaybolduğu günden bu yana yaşadıkları zorlukları Cumhuriyet'ten Ufuk Sepetçi’ye anlattı. Aile, kızlarının hayatta olduğuna inandıklarını belirterek, “Rojin’in suda olmadığı gerekçesiyle bir yerde tutulduğunu düşünüyoruz. Umudumuzu kaybetmedik” dedi. Acılı aile, Rojin’in kaybolmasıyla ilgili yanlış yorumlardan rahatsız olduklarını dile getirerek, “Acımıza saygı duyulmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. Rojin’in babası Nizamettin Kabaiş, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek kızlarının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Arama çalışmalarının genişletilerek sürdüğü ve Rojin’in akıbetiyle ilgili gelişmelerin merakla beklendiği ifade ediliyor. 

Kaynak: Haber Merkezi