Uğur Güneş'in başarılı performansıyla öne çıkan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi, her hafta TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Seyirciler, Uğur Güneş'in canlandırdığı Selahaddin Eyyubi'nin serüvenini takip etmek için her hafta yayın akışını yakından takip ediyor.Tarihi ve heyecan dolu hikayesiyle dikkat çeken dizi, izleyicilere Selahaddin Eyyubi'nin hayatını ve Kudüs'ü fethederek yazdığı destanı sunuyor. Dizinin yayınlanan bölümleri, izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Seyirciler, her hafta dizinin yeni bölümü için heyecan içinde bekliyorlar. Özellikle Uğur Güneş'in performansı ve diziye kattığı enerji, izleyicilerin diziyi sabırsızlıkla takip etmelerine neden oluyor. Dizi severler, dizinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek için TRT1 yayın akışını sık sık kontrol ediyorlar.Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bugün var mı, yok mu? İşte, detaylar...

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK MU, NE ZAMAN?

Her pazartesi izleyici karşısına çıkan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, bu hafta ekranlarda olmayacak. Yapım şirketi, izleyicilere daha kaliteli bir içerik sunabilmek adına çekimlerdeki özveriyi vurgulayarak, bu hafta için bir ara kararı aldıklarını duyurdu.

Dizinin yeni bölümü, çekimlerin uzun sürmesi ve daha kaliteli sahneler için bir haftalık ara kararı nedeniyle bu akşam yayınlanmayacak. Yapım şirketi, izleyicilerin anlayışını ve sabrını takdir ederek, yeni bölümü 22 Ocak Pazartesi günü ekrana getireceklerini belirtti.

Yapım şirketi, açıklamasında izleyicilere teşekkür ederek, "Siz değerli izleyicilerimize daha kaliteli bir içerik sunabilmek adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz ancak kaliteden ödün vermemek kimi sahnelerin çekimlerinin günlerce sürmesine neden olmaktadır. Bu nedenle dizimize bir hafta ara vermek durumundayız. Yeni bölümümüzü 22 Ocak Pazartesi günü sizlerin beğenisine sunacağız." ifadelerini kullandı.Diziyi takip eden izleyiciler, yapım şirketinin kalite odaklı bir yaklaşım sergilemesine olumlu tepki gösterirken, yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Muhabir: Haber Bülteni