İnternetten kredi kartı kullanımında yeni risk: Zararlı yazılım alarmı İnternetten kredi kartı kullanımında yeni risk: Zararlı yazılım alarmı

Hacettepe Üniversitesi, dijitalleşme adımlarına bir yenisini ekleyerek öğrenciler ve akademisyenler için geliştirilen “Proliz Mobil” uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama sayesinde üniversite bilgi sistemi artık daha erişilebilir ve kullanışlı hale geliyor. Hem öğrenciler hem de akademisyenler, bu uygulama ile zamandan tasarruf ederken üniversite ile ilgili tüm bilgilere anında ulaşabilecekler.

Proliz Mobil, öğrencilerin üniversite hayatını daha kolay yönetmelerine yardımcı olacak birçok fonksiyona sahip. Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri sunan bu uygulama ile öğrenciler, akademik takvim başta olmak üzere, hazırlık sınıfı bilgileri, bildirimler, harç bilgileri, aldıkları dersler, ders programları, sınav takvimi, sınav notları, devamsızlık durumları, müfredat bilgileri, transkript ve kişisel bilgilerine kolayca ulaşabilecekler.

KULLANICI DOSTU UYGULAMA

Bu bilgiler, öğrencilerin akademik performanslarını takip etmeleri ve ders programlarını en verimli şekilde planlamaları için büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca sınav takvimlerine ve notlarına anında erişim, öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerini daha rahat bir şekilde organize etmelerine yardımcı oluyor.

Sadece öğrenciler değil, akademisyenler de Proliz Mobil’den faydalanabiliyor. Akademisyenler, bu uygulama aracılığıyla ders programları, sınav takvimi, anlık mesajlar ve bildirimler, danışmanlık yaptıkları öğrenciler ve kişisel bilgilerine kolayca erişim sağlayabiliyorlar. Bu özellikler, akademisyenlerin iş akışlarını daha düzenli ve verimli hale getirmelerine katkı sağlıyor.

Proliz Mobil uygulaması, tüm akıllı telefon ve mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Öğrenciler ve akademisyenler, uygulama marketlerinden indirerek diledikleri zaman ve mekanda üniversite bilgilerine ulaşabiliyorlar

Muhabir: Bünyamin Altıntaş