Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir? Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir?

Hadi Özışık’ın kim olduğu merak ediliyor. Kullanıcılar, Hadi Özışık’ın hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki, Hadi Işık kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Hadi Özışık Kimdir ve Nerelidir?

Gazeteci ve yazar Hadi Özışık, 1962 yılında Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde dünyaya gelmiştir. Gazetecilik kariyerine 1982 yılında Kars ilinde yayın yapan yerel Hüryurt gazetesinde köşe yazarlığı yaparak başlamıştır.

Hadi Özışık'ın Gazetecilik Kariyeri

Hadi Özışık, profesyonel gazetecilik kariyerine 1986 yılında Türkiye Gazetesi'nde adliye muhabiri olarak başlamış, ardından Bugün Gazetesi, Günaydın Gazetesi, Meydan Gazetesi, Yeni Günaydın Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, HBB Televizyonu, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman Gazetesi ve Star Gazetesi gibi çeşitli yayın kuruluşlarında muhabir, yönetici ve köşe yazarı olarak çalışmıştır.

Best FM'de "Konuşan Türkiye" adlı programı sunmuş, TGRT Haber kanalında ise "Basın Odası" adlı programı yapmıştır. 28 Şubat sürecinde kapatılan Yeni Günaydın Gazetesi'nin ardından mesleğine kısa bir süre ara vermiştir. Bu süreçte hakkında birçok dava açılmıştır.

Hadi Özışık İnternet Sitesi

Hadi Özışık, 5 Mayıs 2000 tarihinde İnternethaber.com adlı haber sitesini kurarak gazetecilik kariyerine yeni bir boyut kazandırmıştır. Daha sonra Gazeteoku.com, İnternetspor.com, Gazeteciler.com, Memurhaber.com, Elmaelma.com, Sporoku.com ve Ekofinans.com gibi birçok internet haber sitesinin de kurucusu olmuştur. 2005 yılında İnternet Medyası Derneği'ni kurarak sektöre katkıda bulunmuştur.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde internet gazeteciliği üzerine dersler veren Özışık, aynı zamanda İnternet Geliştirme Kurulu'nun yönetim kurulunda yer almaktadır. 2008 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından kurucusu olduğu İnternethaber.com ile "Yılın İnternet Sitesi" ödülüne layık görülmüştür.

Hadi Özışık Kardeşi

1998 yılında yayınlanan “Kirli Sayfa” adlı bir kitabı bulunan Hadi Özışık, evli ve üç çocuk babasıdır. Kendisi gibi gazeteci ve yazar olan Süleyman Özışık’ın kardeşidir.

Muhabir: Haber Bülteni