Yaz mevsiminin gelmesiyle Haymana Belediyesi temiz park ve bahçeler için tüm temizlik personeliyle çalışmalarını hızlandırdı.

Vatandaşların daha hijyenik ortamlarda zaman geçirmeleri amacıyla Haymana Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle ilçedeki vatandaşların yoğun ziyaret gerçekleştirdiği Başdeğirmen Mesire alanında Haymana Belediye Başkanı Levent Koç’un öncülüğünde Belediyedeki tüm personelin katılımıyla ot yolma, peyzaj ve bakım çalışması yapıldı.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

“TEMİZ BİR HAYMANA İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

Haymana’da yaşayan tüm vatandaşların sağlığını önemsediklerini belirten Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, “Temiz ve gülümseyen bir Haymana için çalışıyoruz. Ben dâhil tüm personelimizle sahadayız. Başdeğirmen Mesire alanımızda geniş çaplı bir temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz. Hemşehrilerimiz ve ilçemize gelen misafirlerimiz temiz bir ortamda huzur içerisinde bu alanlardan faydalanacak.” dedi.

Muhabir: Fatma Doğanay