Olay, Haymana’ya bağlı Eskikışla Köyü’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Bölge halkından Osman Özcan, çobanlık yaptığı sırada köpeği, yol yapım işçilerinin bulunduğu bölgeye yaklaşıp havladı. Bu durumdan rahatsız olan işçiler, köpeğe taş atarak karşılık verdi. Osman Özcan, köpeğinin zararsız olduğunu işçilere anlatmaya çalışsa da iddialara göre işçilerden biri, şirkete ait kamyoneti kullanarak köpeği ezerek öldürdü. Olay, iki taraf arasında büyük bir kavgayı tetikledi.

Silahlı Kavga: 3 İşçi Yaralandı

Köpeğini kaybetmenin şoku içinde olan Özcan, yanında taşıdığı tüfekle kendisine saldıran işçilere karşılık verdi. Özcan’ın silahından çıkan saçmalar, 3 işçinin yaralanmasına yol açtı. Olay yerinden kaçmaya çalışan işçiler, kamyonetle bölgeden uzaklaştı. Ancak kavga burada sona ermedi.

Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi

İkinci Saldırı: Kamyonetle Ezme Girişimi

İşçiler, bir süre sonra olay yerine tekrar döndü ve bu kez kamyonetle Osman Özcan’ı ezmeye çalıştı. Kaçmaya çalışan Özcan, yoldan geçen bir otomobile binmek isterken, kamyonetle kasıtlı olarak otomobile çarptılar. Şirket çalışanları, sadece Özcan’a değil, onun yanında bulunan babası Yılmaz Özcan ve otomobildeki diğer kişilere de saldırmaya devam etti. Taş ve sopalarla yapılan bu saldırıda şiddet giderek tırmandı.

Yaralılar Arasında Bir Çocuk da Var

Kavga esnasında, Osman Özcan ve babası Yılmaz Özcan’ın yanı sıra, otomobilin içindeki 6 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, durumu kontrol altına almaya çalıştı. Uzun süre devam eden kavga sonucunda 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kavganın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA