Bomba iddia: AK Parti, MHP ve CHP koalisyon olabilir! Bomba iddia: AK Parti, MHP ve CHP koalisyon olabilir!

Ak Parti Ankara Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta Hayvanları Koruma Kanununa ilişkin sosyal medya hesabından açıklama Usta, kanunun hem vatandaşların can ve sağlık güvenliğini koruyacağını hem de sokak hayvanlarına daha sağlıklı ve doğalarına uygun yaşam alanları sağlayacağını belirtti.

Usta, yasa ile birlikte sokak hayvanlarının beslenme güvenliğinin de sağlanacağını vurgulayarak, "Hayvanlara zarar verilecek şeklinde yapılan manipülasyonlara asla fırsat verilmeyecektir. Bu sebeple tüm hayvanseverleri yasa ile sokak hayvanlarımızı sahiplenmeye davet ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, saldırgan, kuduz ve bulaşıcı hastalık taşıyan hayvanlar için gerekli işlemlerin yapılacağını belirten Usta, vatandaşların zarar görmemesi için gereken önlemlerin alınacağını açıkladı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta'nın sosyal medya paylaşımı ise şöyle, "Hayvanları Koruma Kanunu’nun görüşmelerine Meclis Genel Kurulunda başladık. Bir kez daha vurgulamak istiyoruz ki yasa ile hem vatandaşlarımızın can ve sağlık güvenliği koruma altına alınacak hem de sokak hayvanlarımız doğalarına uygun şekilde daha sağlıklı ortamlara kavuşacak ve beslenme güvenlikleri sağlanacaktır. Hayvanlara zarar verilecek şeklinde manipülasyon yapanlara asla fırsat verilmeyecektir. Bu sebeple tüm hayvanseverleri yasa ile sokak hayvanlarımızı sahiplenmeye davet ediyoruz. Saldırgan,kuduz ve bulaşıcı hastalık taşıyan hayvanlarımız içinde vatandaşlarımızın zarar görmemesi için gereken işlemler yapılacaktır."

Muhabir: Cansel Yıldız