Hitit Üniversitesi, Ankara'da düzenlenen "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri"nde aday öğrenciler, aileler ve rehber öğretmenlerle buluştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Hitit Üniversitesi standı büyük ilgi gördü.

Üniversite ve Çorum Hakkında Bilgilendirmeler Yapıldı

Tanıtım günlerinde Hitit Üniversitesi öğretim elemanları Doç. Dr. Arzu Karayel, Dr. Öğr. Üyesi Gamze Nur Müjdeci, Öğr. Gör. Dr. Özlem Bal, Arş. Gör. Tansu Çelik ve İletişim Ofisi personeli Deniz Ural tarafından öğrencilere üniversitenin sunduğu imkanlar, eğitim kalitesi, barınma ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Etkinlikte Hitit Üniversitesi'nin bölüm ve programları tanıtılarak, öğrencilere sunulan imkanlar anlatıldı. Aday öğrenciler ve aileleri, Hitit Üniversitesi ve Çorum hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Üniversite standı, yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu.

Başkent Üniversitesi’nde DGS kayıtları başlıyor Başkent Üniversitesi’nde DGS kayıtları başlıyor

Doç. Dr. Arzu Karayel ve diğer öğretim elemanları, Hitit Üniversitesi'nin yüksek eğitim kalitesi ve kariyer olanakları hakkında bilgi vererek, öğrencilere ve ailelerine geleceğe yönelik güven veren açıklamalarda bulundu. Barınma imkanları, sosyal faaliyetler ve Çorum'un yaşam koşulları hakkında da detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Hitit Üniversitesi'nin, "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri"nde gösterdiği etkinlik, aday öğrenciler ve aileleri için yol gösterici oldu. Üniversitenin sunduğu imkanlar ve eğitim kalitesi, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: İHA