İstanbul Boğazı'nda İki Yük Gemisi Çarpıştı: Maddi Hasar Oluştu İstanbul Boğazı'nda İki Yük Gemisi Çarpıştı: Maddi Hasar Oluştu

Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, sosyal medyadaki aktif paylaşımları ve samimi açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzon'da hayranlarıyla bir araya gelen Koçyiğit, 1963 yapımı 'Susuz Yaz' filmi hakkında şok edici itiraflarda bulundu. Koçyiğit, Metin Erksan'ın yönettiği ve Erol Taş ile Ulvi Doğan ile başrolleri paylaştığı bu filmde yaşadığı unutulmaz anları anlattı.

'SUSUZ YAZ' SETİNDE ZOR ANLAR

Ünlü oyuncu, 'Susuz Yaz' filminin çekimleri sırasında figürasyon ekibine ödeme yapılamadığını ve bu nedenle köylülerin filmde yer aldığını belirtti. Film çekimlerinde yaşanan olayları detaylandıran Koçyiğit, köylülere film sahnesi gereği taş atma ve sürükleme sahnelerinin nasıl anlatıldığını paylaştı.

GERÇEK LİNÇ GİBİ BİR SAHNE

Koçyiğit, köylülerin sahneyi gerçek sanarak kendisine saldırdığını ifade ederek şunları aktardı:

"Bir sürü genç, oyunculuk hevesiyle köy meydanında gerçekten beni linç ediyordu. Annem setteydi ve canhıraş bir şekilde kendini kameraların önüne atarak 'Evladıma dokunmayın' diye bağırdı." 

"BENİ LİNÇTEN KORUMAYA ÇALIŞTI"

Koçyiğit, Şener Şen'in babası Ali Şen'in o anki kahramanlığını da dile getirdi ve şöyle dedi:

"Tabii ki sahne bozulmuştu. Daha sonra anonslar yapıldı ve bunun gerçek olmadığı söylendi. Şener Şen’in babası Ali Şen, halkın hezeyanını görünce üstüme kapandı ve beni linçten korumaya çalıştı."
Muhabir: Haber Bülteni