Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde dün gece saat 00.20 sıralarında meydana gelen olayda, 50 yaşındaki Serdar K. eski sevgilisi Zahide B. ve onun yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, Serdar K. ve Zahide B. bir süre önce ayrılmıştı. Zahide B., bu süreçte Fikret Ö. ile yeni bir ilişkiye başladı. Ancak Serdar K., eski sevgilisinin peşini bırakmayarak olay günü Zahide B.’yi arayıp görüşmek istediğini söyledi.

Pusu Kurup Saldırdılar

Zahide B., durumu sevgilisi Fikret Ö.’ye aktardı ve bir plan yaparak Serdar K.'yı evine çağırdı. Evde bulunan Zahide B., Fikret Ö., Seher Ö. ve Emre K. (41), Serdar K.’yı beklemeye başladı. Bir süre sonra Serdar K., arkadaşı Hakan B. ile binanın önüne geldi. O sırada sokaktan koşarak gelen Emre K., Serdar K.’ya tabanca ile ateş açmak istedi ancak silah tutukluk yaptı.

Lübnan’dan kaçanlar korkunç anları anlattı Lübnan’dan kaçanlar korkunç anları anlattı

Yeni Sevgili Eski Sevgiliyi Öldürdü

Can havliyle binaya giren Serdar K., burada eski sevgilisi Zahide B., onun sevgilisi Fikret Ö. ve Seher Ö.’nün saldırısına uğradı. Serdar K., Fikret Ö. tarafından meyve bıçağıyla vücudunun 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Serdar K., arkadaşı Hakan B. tarafından özel bir araçla Şişli’deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Delilleri Yok Etmeye Çalıştılar

Olay yerine gelen polis ekipleri, Zahide B.’nin evine girdiklerinde Fikret Ö.’yü üstü ve yerler kanlar içinde buldu. Gözaltına alınan 4 şahıs, emniyetteki sorgularında olayı itiraf etti. Seher Ö., bıçağı klozete attığını, ardından yıkayıp mutfak çekmecesine koyduğunu söyledi. Binada yapılan incelemede, su sayacının kutusu içerisinde ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi.

Katil Zanlısı Tutuklandı

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Fikret Ö., “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer üç şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emre K.’nın 11 adet, Fikret Ö.’nün ise 2 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: İHA