Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul il genelinde akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan yağışların etkisini artıracağını ve yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli şekilde devam edeceğini açıkladı. Marmara Bölgesi'nde serin ve yağışlı hava etkili olmaya devam ediyor.

AKOM'un açıklamasına göre, gün boyu aralıklarla bölgesel olarak görülecek yağışlar, gece saatlerinden itibaren (22.00) il geneline yayılacak ve etkisini artıracak. Yağışların, Pazartesi öğle saatlerine kadar kuvvetli şekilde (30-60 kg/m²) etkili olacağı bildirildi. Ayrıca, bölgesel yağışların 30-60 dakika süreceği ve kısa süreli su baskını ile göllenme gibi olumsuzluklara yol açabileceği uyarısı yapıldı.

Açıklamada, "Pazartesi öğle saatlerine kadar görülecek kuvvetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesinin önemli olduğu" vurgulandı.

Kaynak: İHA