Siyaset

İYİ Parti'den istifa eden vekillere geri dönüş çağrısı!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden ayrılan milletvekillerine seslenerek geri dönmeleri için çağrıda bulundu.

Abone Ol

Dervişoğlu, “Partimizden ayrılan her bir kişinin eksikliği, bizim için büyük bir kayıptır. Kim gittiyse bilsin ki, sadece partimizin kapıları değil, benim kalbim ve gönlüm de sonuna kadar açıktır” dedi.

Yerel Seçim Sonrası Dervişoğlu'ndan İlk Adım

Yerel seçimlerde alınan sonuçların ardından Meral Akşener'in istifasıyla İYİ Parti'nin yeni lideri olan Dervişoğlu, İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, partiden istifa eden vekillere yönelik yaptığı çağrıda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Eski İYİ Partililer Yeni Partilere Katılıyor

Öte yandan, İYİ Parti'den istifa eden milletvekillerinin farklı partilere geçişleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, AKP'nin 23. kuruluş yıldönümünde İYİ Parti'den seçilen İstanbul milletvekilleri Seyithan İzsiz ve Ahmet Ergasun'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takıldı.

Yine İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici de 20 Ağustos'ta CHP'ye katıldı. Bilici'ye rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde takdim etti.