31 Mart yerel seçimlerinde CHP'ye destek veren ve PKK'nın siyasi uzantısı olarak bilinen DEM Parti'nin bu desteğinin karşılığını aldığı iddia ediliyor. Seçimlerden sonra CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cemil Tugay, görev değişikliklerine giderek belediye yönetiminde önemli değişiklikler yaptı. Bu kapsamda İZSU'nun yönetiminde de değişiklikler yapılarak Adem Kurtar, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor

Sosyal Medyada Tartışmalı Paylaşımlar: Devlete "Katil" İthamı

Yeni göreve atanan Adem Kurtar'ın, sosyal medya hesaplarında yaptığı eski paylaşımlar dikkat çekti. Bu paylaşımlarda Kurtar'ın, devleti "katil" olmakla suçladığı ve bu söylemleriyle tepki topladığı görüldü.

PKK'ya Açık Destek

Kurtar'ın geçmişte yaptığı paylaşımlarda, terör örgütü PKK'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik eylemlerine destek verdiği ortaya çıktı. Özellikle 2014 yılına ait olan paylaşımalar, Kurtar'ın PKK sempatizanı olarak nitelendirilmesine yol açarak tepkilere neden oldu.

Muhabir: Haber Bülteni