zmir'in Karşıyaka ilçesinde, Bostanlı'daki balıkçı barınağında bulunan bir tekneden kötü koku geldiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, teknede yaptıkları incelemede buzdolabına gizlenmiş bir kadın cesedi buldu.

TSK terör yuvalarını yerle bir etti! 10 terörist sarı torbada! TSK terör yuvalarını yerle bir etti! 10 terörist sarı torbada!

Dün akşam saatlerinde alınan ihbar üzerine balıkçı barınağına gelen polis ekipleri, kötü kokunun yayıldığı tekneye yöneldi. Ekipler, teknede yaptıkları aramada buzdolabına gizlenmiş bir cesetle karşılaştı. Yapılan incelemelerde cesedin 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Ezgin'e ait olduğu belirlendi.

Gözaltına Alındılar

Olayla ilgili olarak tekne sahibi 37 yaşındaki Ş.A., Ş.A.'nın eşi ve teknede çalışan bir kişi gözaltına alındı. Polis, olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Gözaltına alınan kişilerin sorgusu sürüyor.

Polis Soruşturması Sürüyor

İzmir Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı soruşturmasını sürdürüyor. Hilmiye Tuğba Ezgin'in ölüm nedeni ve olayın arka planı araştırılıyor. Polis, teknede bulunan diğer delilleri de incelemeye alarak soruşturmayı derinleştiriyor.

Kaynak: İHA