İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin derin dondurucusunda, 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’in cesedi bulundu. İlk tespitlere göre genç kadının boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili olarak tekne sahibi Şenol A., karısı D.A. ve K.B.Ö. adlı bir kişi gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde Karşıyaka’daki Bostanlı İskelesi yakınlarında meydana gelen olayda, teknede ceset olabileceği ihbarını değerlendiren polis ekipleri hızla adrese intikal etti. Teknede yapılan incelemelerde, derin dondurucunun içinde genç bir kadına ait ceset bulundu. Ceset, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

3 Kişi Gözaltında

Cesedin, 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu, kız kardeşinin teşhisiyle kesinleşti. Yapılan ilk incelemelerde, Esgin’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma kapsamında, ceset kokmasın diye tekneye çuval çuval buz taşıyan tekne sahibi Şenol A. ve çalışmalarında karısı D.A. ile K.B.Ö. adlı şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü! MSB duyurdu: 58 terörist öldürüldü!

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından polis, soruşturmayı derinleştirdi ve delil toplama çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin, cinayetle ilgili ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. Olayın perde arkası, yapılacak detaylı incelemeler ve soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Kaynak: İHA