Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşi Ajda Ballıkaya ile tatilin tadını çıkarıyor. Yıldızhan'ın sır gibi sakladığı eşiyle Göcek’te tatil yaptığı ortaya çıktı. Yıldızhan tatil fotoğraflarını paylaşırken eşi Ajda Ballıkaya’ya takipçileri yorum yaptı. Peki, Ajda Ballıkaya kimdir? İşte, detaylar…

AJDA BALLIKAYA KİMDİR?

Fantezi, arabesk ve Türk halk müziği konusunda ülkenin tanınan isimlerinden biri olan İzzet Yıldızhan, Bodrum tatilinden karelerini takipçileri ile paylaştı. İzzet Yıldızhan, sır gibi sakladığı 23 yıllık eşi Ajda Ballıkaya ile karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Ajda Ballıkaya, İzzet Yıldızhan'ın hayatında önemli bir rol oynayan üçüncü kadın olarak bilinir. Kendisi mankenlik yapmış ve aynı zamanda bir klibinde İzzet Yıldızhan'a eşlik etmiştir. İzzet Yıldızhan'ın Suriye isimli bir kız çocuğunu dünyaya getiren Ajda Ballıkaya, mankenlik kariyerini de noktaladı. Suriye, İzzet Yıldızhan'ın annesinin adını taşıyor.

İzzet Yıldızhan ve Ajda Ballıkaya'nın ilişkisi, sanat camiasında ve halk arasında büyük merak uyandıran ve sıkça konuşulan bir konu olmaya devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni