Yaşam

K-Jazz: Sori Quartet "Kore-Türkiye Dostluk Konseri" Ankara'da

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde başarılı performanslar sergileyen Sori Quartet, "Kore-Türkiye Dostluk Konseri" kapsamında Ankara'ya geliyor.

Abone Ol

Her türde müzik ve sanat faaliyetine ev sahipliği yapan CSO Ada Ankara bu kez de dünyaca ünlü caz müzisyenlerni başkentlilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

 İsviçre, Almanya, Hollanda ve İngiltere'de büyük beğeni toplayan dört Koreli caz müzisyeni, 10 Temmuz'da Bankkart Mavi Salon'da müzikseverlerle buluşacak.

Sori Quartet'in üyeleri, vokalde Song Yi Jeon, piyanoda Gee Hye Lee, davulda Sun-Mi Hong ve daegeum caz müzisyeni Hyelim Kim'den oluşuyor. Her biri kendi alanında yetkin olan bu müzisyenler, caz müziğine getirdikleri yenilikçi yaklaşımlarla dikkat çekiyor.

Kore ve Türkiye arasındaki dostluğu pekiştirmek amacıyla düzenlenen bu özel konser, caz severlere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor. Konserde, Kore ve Türk kültürlerinin müzik aracılığıyla buluşmasına tanıklık edilecek.

10 Temmuz'da CSO Ada Ankara Bankkart Mavi Salon'da gerçekleştirilecek bu eşsiz etkinliğe Ankaralı müzikseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.